Páginas

jueves, 12 de diciembre de 2013

Comunicat CSIF-RTVV


12-12-2013

Davant la successió dels rumors que estan produint-se, considerem convenient anar donant comptes de totes aquelles consideracions i recomanacions que ens fan arribar els Servicis Jurídics de CSIF, que estudien en tot moment tot allò que puga tindre interés laboral i jurídic per al col·lectiu de treballadors de RTVV; unes indicacions que d'immediat anirem transmetent-vos a tots vosaltres.

Ara per ara, tots els treballadors estem 'disfrutant' d'un permís retribuït, segons consta en el correu electrònic que se'ns féu arribar en la matinada del tancament de RTVV. Este document és suficient per a poder demostrar a les autoritats laborals i/o judicials la nostra situació. Tot i això, per a major tranquil·litat de tots nosaltres, CSIF-RTVV requerí la presència d'un notari amb la finalitat que alçara acta de la impossibilitat que tenim els treballadors de RTVV de poder accedir als nostres llocs de treball per impedir-lo l'equip de seguretat, que s'ha vist de sobra reforçat per la presència de membres de la Policia Autonòmica.

Alguns companys han firmat i presentat per registre d'entrada un escrit en el qual feien constar no haver sigut notificats a través d'una carta escrita, firmada i segellada pels responsables de RTVV d'estar de “permís retribuït”. En este sentit, dir-vos que no calia fer-ho, de manera que qui no ho haja presentat ha d'estar absolutament tranquil.

D'una altra banda, vos informem que tampoc cal presentar cap denúncia als tribunals per no poder accedir al lloc de treball ni per no permetre'ns el desenrotllament de la nostra activitat professional. Insistim: NO CAL. És més, quasi seria recomanable no fer-ho per la càrrega de treball que supondrà per als jutjats del social.

De moment, recomanem afrontar amb la major tranquil·litat d'ànim el colp que estem patint, però sense que en cap cas féu, de moment, ninguna gestió que no siga la referida a recopilar quanta més documentació millor, com la vida laboral actualitzada, que es sol·licita al Ministeri de Treball i Seguretat Social, les nòmines que conserveu, o aquelles que haureu d'imprimir tan prompte se'ns permeta accedir al nostre lloc de treball per a retirar les nostres pertinences, el llistat de les hores d'entrada i eixida, aixina com aquelles circumstàncies que en el seu moment puguen ser objecte de reclamació.

Qualsevol altra novetat que vaja eixint i de la qual siguem sabedors com a membres del Comité d'Empresa o per fer-nos-la arribar als Servicis Jurídics de CSIF, vos la transmetrem d'immediat a tots vosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario